5 ting du kan købe til dit autoværksted

Driver du et autoværksted, og får du tit kunder forbi, der bl.a. skal sidde og vente på, at deres bil bliver ordnet, kan det være en god idé at investere i nogle af disse elementer til værkstedet.

En ny varmepumpe

Er du træt af at betale så meget i varme hvert år, eller vil du bare gerne have dig et bedre indeklima, kan det være smart at bruge penge på en luft til vand varmepumpe.

Sådan en kan du let bestille på nettet, og hvis du ikke ved, hvordan du skal bære dig ad med at få den installeret, kan du også sikkert nemt finde en VVS’er i nærheden, der kan hjælpe dig med at koble den til og få det sat op.

Gulvtæpper eller nye gulve

Du kan også vælge at købe lækre gulvtæpper, så gulvene ikke bliver så bare eller kedelige at kigge på. Du kan også gå hele vejen og investere i at få lagt nye gulve, hvis det gamle ikke er noget værd længere.

Ordentligt musikanlæg

Det kan også være alle pengene værd at bruge et par tusinde kroner på et godt musikanlæg. Både for dine ansattes skyld, men også for dem der skal sidde og vente på, at opgaven bliver lavet færdig.

Det behøver ikke at koste meget mere end et par tusinde kroner for et par solide højtalere, der kan spille radio eller andet musik i løbet af dagen.

Behagelige stole at vente i

Der er også mange venteområder på autoværksteder, der ikke er udstyret godt nok til kunderne. Hvis du ikke har gjort nok ud af venteområdet, er det måske nu, du skal kaste penge efter bl.a. nye stole.

Måske er der slet ikke stole, som det ser ud nu? I så fald er det jo bare på tide at få gjort noget ved det.

Kaffeautomat

Dine kunder må heller ikke tørste eller mangle noget, når de sidder og venter. Derfor vil en god service være at få lavet en kaffeautomat, hvor de kan tage sig en gratis kop kaffe, når de venter på bilen.