Husk at få styr på den digitale side af dit autoværksted

Når du har et værksted, er det ikke kun dit værktøj, dine maskiner og din facade, du skal have styr på. Der er en digital side af hver eneste virksomhed nu om dage, og den er lige så vigtig at have styr på, når du vil drive en moderne virksomhed i det nye årtusinde.

Der er mange ting, du skal have styr på, og det gælder bare om at komme i gang med dem alle så hurtigt som muligt, da det kan øge dine chancer for at drive en sund forretning med masser af kunder.

Internet og mobil i dit værksted

Først og fremmest skal du jo have telefoni og internet i dit værksted. Her kan det være en god idé at kigge nærmere på Yousee bredbånd priser, hvis du vil være sikker på at få en god og stabil forbindelse, hvor du også samtidig kan få en lynhurtig hastighed.

Og til firmaets telefon kan du jo overveje at kigge nærmere på Yousee mobil, som også kan være en ganske fin løsning. Hvis du gerne vil gøre det så billigt som muligt, kan du også kigge på et abonnement fra en af de mere discount orienteret firmaer på markedet.

Husk at få en hjemmeside

Det er også vigtigt, at du får lavet dig en hjemmeside til dit værksted. Her kan du blandt andet gøre det muligt for dine kunder at booke tider direkte online.

På den måde slipper du for at skulle lave aftaler over telefon, og det kan frigøre en masse timer hver eneste uge for dit vedkommende. Så foregår det hele automatisk, og du har samtidig en hjemmeside, der fungerer som et 24/7 reklameskilt for dig på nettet, hvor alle kan finde din virksomhed.

Vær aktiv på de sociale medier

Dernæst kan det også være en rigtig god idé at være aktiv på de sociale medier, hvis det ikke rigtig er noget, du har haft tid til at have fokus på endnu.

Du kan blandt andet vælge at oprette en Facebook side til dit firma eller en Instagram konto. Her kan du lægge billeder op af de jobs, du har lavet, hvad der sker i firmaet, tips og idéer til pleje af bilen og meget andet, som kan give dig et godt omdømme i dit lokale område. Det kan være en direkte måde at skabe relationer til kommende kunder.

Byg din egen e-mail liste

Når du har fået lavet din egen hjemmeside, kan du også bruge den til at få personer til at tilmelde sig dit nyhedsbrev, så de kommer på din egen personlige e-mail liste.

Det er den klart nemmeste måde at få en relation til folk, hvis du kan sende mails direkte til deres indbakke.

På den måde har du en direkte kanal ud til dine kunder, hvor du kan skrive gode tilbud, påmindelser eller andet, som du har lyst til at gøre dem opmærksomme på. Det er også ganske nemt at komme i gang med, så det er værd at undersøge nærmere.