Sådan skaffer du en fed bil til konfirmationen

Vil du gerne skaffe en fed konfirmation bil til den store dag, men ved du ikke lige, hvordan du gør det, kan du her få et par gode tips med på vejen.

Der er mange måder at skaffe en lækker bil, som kan køre konfirmanden fra kirken ud til selve festen. Der er mange, der vælger at engagere lækre biler til netop dette, men husk nu altid på, at det kun er en lille ting til denne store dag. Så kan du ikke skaffe en fed bil, er det ikke jordens undergang.

Lån bilen

Hvis du ikke har så mange penge at gøre godt med, så du bare kan leje lige netop den bil, du gerne vil have, kan du altid starte ud med at spørge rundt omkring hos venner og familie for at høre, om der er nogen, der kender nogen, der har en fed bil.

Det kan også være, at der er en på dit arbejde eller på dit fodboldhold, der kan hjælpe dig med en lækker bil. Ellers kan du prøve at skrive ud på Facebook, hvor folk også tit er gavmilde til at hjælpe.

Lej bilen

Er penge ikke problemet, kan du med fordel vælge at booke bilen for en enkelt dag online. Der er mange udlejere af fede biler rundt omkring i landet, og du kan også altid prøve at kigge på GoMore, hvor du kan leje biler privat – herunder også fede biler.

Du skal dog være forberedt på, at du nemt kan komme til at betale et par tusinde kroner for at leje en rigtig lækker bil. Og tag så også med, at du skal planlægge at hente og aflevere bilen igen, hvilket jo også tager tid ud af den store dag.

Alternativ til fede biler

Du kan også vælge noget helt andet end en fed bil til at transportere konfirmanden fra kirken. Du kan eksempelvis vælge at booke en helikopter, en hestevogn, en gammel politibil, en limousine eller hvad det nu kan være. Der er rigtig mange sjove og anderledes muligheder at hente konfirmanden fra kirken.

Husk nu at gøre det for at give konfirmanden en fed oplevelse og ikke for at vise dig frem og tryne de andre konfirmander. Alle skal have en god dag, så gør det hele med et smil for at glæde hovedpersonen, og ikke for at vise hvor dyr en bil du har råd til at booke.