Byd værkstedets kunder på grillpølser

Driver du et autoværksted, og vil du gerne gøre lidt mere for dine kunder, kan du jo i anledning af en nærtstående mærkedag invitere alle dine kunder på grillpølser. Tag et kig på elgrill priser og find en passende grill, som du kan bruge, hvis du ikke allerede har en, og køb så et ordentligt læs grillpølser.

Det behøver ikke nødvendigvis ske i anledning af en speciel dag – det kan også sagtens arrangeres bare med fokus på at takke de kunder, som har støttet op om din forretning i mange år.

Grill selv pølserne og spar penge

Der er flere måder at sætte dette i verden på. Du kan nemlig selv vælge at finde en grill og stille dig bag den for at grille de mange gode pølser på dagen, hvis du synes, det kunne være hyggeligt.

Det kan spare dig en masse penge ved at gøre det selv, og på den måde kommer du også helt i øjenhøjde med dine kunder, har tid til at tale med dem og servicere dem med en grillpølse eller to, når de kommer forbi for at få stillet sulten.

Hyr en pølsevogn

Hvis du ikke gider at stå bag grillen selv, har du naturligvis også mulighed for at hyre en pølsevogn til arrangementet. På den måde får du en proffesionel ud til dit værksted, og du kan dermed smide arbejdshandskerne og lade en anden tage sig af at grille alle de pølser til denne særlige dag.

Det behøver ikke nødvendigvis at koste mange penge at hyre en pølsevogn, og du kan på den måde være sikker på, at alle pølserne bliver gode, og at der er en professionel, der står klar til at servicere dine kunder med pølser hele dagen. Det kan være penge godt givet ud.

Perfekt til en særlig begivenhed

At invitere venner, bekendte og kunder på grillpølser kan være perfekt til en særlig begivenhed eller mærkedag for dit autoværksted. Måske er det 10, 20 eller 25 år siden, dørene blev slået op. Måske fejrer du selv 50 års fødselsdag? Eller også vil du bare gerne invitere til en relancering af værkstedet, hvis det er blevet shinet op på den ene eller anden måde.

Det kan være den perfekte løsning, og du markerer også lige, at der er sket noget, uden at du gør for meget ud af det. Mange vil glæde sig til at svinge en tur forbi, hvis du inviterer på grillpølser.